Controlorul de tren care a devenit celebru pentru gestul său faţă de călători: „Un personaj dintr-o generaţie ce curând va dispărea”

Un controlor de tren a devenit celebru pe Facebook, după ce a făcut un gest mai puţin obişnuit. Acesta l-a întrebat pe un pasager dacă este totul în regulă şi dacă se simte confortabil în timpul călătoriei.

25465 afișări
Imaginea articolului Controlorul de tren care a devenit celebru pentru gestul său faţă de călători: „Un personaj dintr-o generaţie ce curând va dispărea”

controlor

„Prieteni, faceţi cunoştinţă cu dl. Dan Tat. Este singurul conductor care m-a întrebat vreodată dacă totul este în regulă în timpul călătoriei cu trenul. Nu doar o dată, ci din timp în timp intra în compartiment şi ne întreba dacă sunt probleme, dacă este cald sau frig (probabil să modifice temperatura aerului condiţionat). Primul gând a fost că sunt probleme în compartimentul în care stăteam, dar când am ieşit pe culoar am observat că făcea acelaşi lucru cu toţi călătorii.

Când s-a întors, l-am oprit pentru o clipă şi nu am putut să nu-i spun faptul că este singurul conductor care m-a întrebat de sănătate în timpul călătoriei. Răspunsul lui a fost fabulos: "Mulţumesc, dar este ceva normal! Cum să nu am eu grijă de călătorii mei?!" Acest om cu atât de mult bun simţ, modestie şi grijă faţă de călătorii săi merită toată aprecierea noastră!”, a postat Florin BT pe un grup de Facebook.

Reacţiile internauţilor au fost pe măsura postării.

„Respect! Îl cunosc pe domnul respectiv şi este foarte adevărat, cu toţi se comportă în acelaşi mod în ciuda faptului că CFR este asa cum ştim cu toţii”, a comentat o internaută.

„Un personaj dintr-o generaţie ce curând va dispărea!”, a spus un alt utilizator.

Postarea a fost distribuită de peste 100 de ori şi a primit peste 3.000 de reacţii.

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici