Contul de Facebook al actriţei Maia Morgenstern a fost suspendat temporar

  • Actriţa a postat pe pagina sa de Facebook mesajul de ameninţare pe care l-a primit în urmă cu câteva zile
  • Autorul mesajului a fost reţinut de poliţie cu ajutorul SRI
  • Un alt mesaj de ameninţare a fost publicat de primarul Sectorului 2
3119 afișări
Imaginea articolului Contul de Facebook al actriţei Maia Morgenstern a fost suspendat temporar

Contul de Facebook al actriţei Maia Morgenstern, suspendat temporar

Facebook i-a blocat contul actriţei Maia Morgenstern după ce aceasta a publicat mesajele de ameninţare primite pe adresa de e-mail a Teatrului Evreiesc.

 

Din partea doamnei Maia Morgenstern, al cărei cont de Facebook este blocat timp de 16 ore, transmitem următorul...

Publicată de Maia Morgenstern - Pagină oficială pe Duminică, 28 martie 2021

Postarea Maiei Morgenstern a fost ştearsă şi contul său a fost suspendat temporar. Între timp, un alt mesaj antisemit, cu ameninţări deosebit de grave, a fost publicat de primarul Sectorului 2. Poliţia, cu ajutorul brigăzii antitero a SRI a reţinut un tânăr în vârstă de 25 de ani suspectat că ar fi autorul mesajelor. Acesta a fost interogat şi trimis acasă sub control judiciar deoarece suferă de afecţiuni psihice.

„Aceste persoane au nevoie de tratament medical, dar este o discuţie mai veche, această plimbare între măsura arestului preventiv pentru aceste persoane periculoase în anumite situaţii şi internarea lor”, a declarat Doru Cosmin Ursu, avocat.

Cel care a trimis al doilea mesaj de ameninţare încă nu a fost prins. El a scris sub pseudonimul Enola Gay, numele avionului care a lansat bomba atomică de la Hiroshima.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici