Contul de TikTok al lui Alexandru Cumpănaşu, „profu.online”, unde vorbeşte cu adolescenţi, în atenţia Poliţiei Capitalei

  • Poliţia Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pe TikTok, conform unor surse din anchetă.
  • Cumpanaşu, al cărui cont este numit „profu.online”, are aproape 450.000 de urmăritori, majoritatea acestora fiind elevi si eleve.
  • TikTok este o reţea de socializare populară în rândul copiilor şi adolescenţilor de până în 16 ani.
12896 afișări
Imaginea articolului Contul de TikTok al lui Alexandru Cumpănaşu, „profu.online”, unde vorbeşte cu adolescenţi, în atenţia Poliţiei Capitalei

Surse: Poliţia Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pe Tik Tok pentru a vedea dacă e cazul de o ancheta deschisă

Verificările se fac pentru a vedea dacă este sau nu cazul de o anchetă deschisă, au spus sursele citate.

Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, este urmărit de sute de mii de elevi din România. Pe contul de TikTok profesorii sunt arătaţi cu degetul şi prezentaţi ca adversari ai elevilor.

Mai multe persoane au sesizat că postările şi interacţiunea lui Cumpănaşu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.

Într-o discuţie postată pe Youtube, purtată cu o elevă de 16 ani de la un liceu sportiv, Cumpănaşu îi vorbeşte despre faptul că unele părţi ale corpului ar putea să fie urmărite de colegi şi că el ar fi marcat în locul ei.

În dialogul cu eleva, Cumpănaşu a fost întrebat dacă foloseşte un astfel de produs, denumit Titan Gel.

„Va întreba cineva dacă va daţi cu Titan Gel”, i-a spus eleva lui Cumpanaşu.

„Nu, nu mă dau cu Titan Gel că m-a făcut mama suficient de bine. Ar trebui să-mi fie ruşine sau să fiu mândru de chestia asta, că nu mi-e clar, voi sunteţi fete şi trebuie să ne spuneţi”, a răspuns Cumpanasu.

„Trebuie să fiţi mândru”, i-a spus elevă. „A întrebat cineva cine va tunde, aveţi un păr frumos”, a continuat elevă.

„Mă tunde soţia mea! Eu cred că tu ai un păr frumos, nu eu, dar mă rog… Eu nu-mi închipui să (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum eşti, o faţă destul de dezvoltată, la liceu sportiv să faci în fiecare zi… Până la urmă nu e de profesor sau de profesoară… până la urmă de colegii tăi care stau se uită la fundul tău, adică sunt nişte chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viaţă, ti-o spun sincer”, i-a spus Cumpanasu elevei.

De altfel, deputatul PNL Pavel Popescu l-a criticat dur pe Alexandru Cumpănaşu pentru contul şi postările sale de pe TikTok, care influenţează peste 500.000 de elevi, zilnic: „Un descreierat care instigă la ură, abandon şcolar şi care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuţiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor”.

Alexandru Cumpănaşu a fost candidat la Preşedinţia României şi a obţinut o mare notorietate în urma tragediei de la Caracal, fiind unchiul uneia dintre adolescentele răpite şi ucise. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici