Copii ascunşi într-un camion şi într-o maşină, pentru a fi scoşi din ţară fără acord | FOTO

Două mame care au încercat să iasă îşi scoată copiii din ţară fără procură au fost prinse la Nădlac. Una dintre ele îşi ascunsese fiica într-un camion, printre bagaje.

6755 afișări
Imaginea articolului Copii ascunşi într-un camion şi într-o maşină, pentru a fi scoşi din ţară fără acord | FOTO

Copii ascunşi într-un camion şi într-o maşină, pentru a fi scoşi din ţară fără acord | FOTO

Pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat, marţi după-amiază, un bărbat la volanul unui camion, alături de care călătoreau mai multe persoane. Poliţiştii de frontieră au găsit, ascunsă în partea din spate a compartimentului marfă, printre bagaje, o tânără de 15 ani şi au stabilit că este fiica uneia dintre călătoare.

Mama a declarat că a încercat să iasă astfel din ţară pentru că nu avea procură notarială din partea tatălui copilei.

Călătoria celor două a fost întreruptă, mamă şi fiica fiind cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

O jumătate de oră mai târziu, în acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară o femeie, cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, care călătorea ca pasager într-un autocar înmatriculat în România. Aceasta era însoţită de fiul ei, tot cetăţean român, în vârstă de 17 ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Argeş.

Femeia a prezentat pentru minor o procură notarială falsă şi a declarat că a primit procura de la tatăl copilului, neştiind că este falsă. Şi călătoria acestora a fost întreruptă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici