Video Copiii NU spun lucruri trăsnite despre coronavirus. Ce au înţeles cei mici din epidemia COVID-19

  • Mara şi Matei sunt doi puşti de grădiniţă, care îţi explică de ce trebuie să stai în casă
  • Copiii te învaţă tot ce vrei şi... ce nu vrei să ştii despre coronavirus
  • Copiii au propria intepretare a situaţiei prin care trecem acum cu toţii
  • Uite că viaţa merge mai departe chiar şi după 3 săptămâni de autoizolare
279 afișări

Mara şi Matei sunt fraţi! Ea are 3 ani, el, 6! Chiar dacă de 3 săptămâni sunt în autoziolare cu părinţii, în casă încă e multă voie bună!

Matei: „Coronavirus a venit întâi din China, apoi s-a dus în Italia şi apoi a venit în România! În România sunt foarte mulţi oameni infectaţi de corona şi aşa că nu ne-au mai lăsat să ieşim din casă!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici