Copiii se bucură de ziua lor, la înălţime, în munţii Piatra Craiului

  • Adela şi-ar fi dorit să petreacă ziua de 1 Iunie la un loc de joacă alături de prieteni
  • Ca să se bucure totuşi de Ziua Copilului, părinţii au dus-o în locuri în care autorităţile ne dau voie: în drumeţie în Piatra Craiului
  • Socializarea le-a lipsit cel mai tare în această perioadă copiilor noştri
335 afișări

Adela are 9 ani, iar de 1 Iunie a mers cu rulota cu părinţii în Plaiul Foii! Dis de dimineaţă au plecat cu toţii într-o drumeţie de patru ore, până la refugiul Şpirlea. Ziua Adelei s-a încheiat cu un grătar şi un foc de tabără, la care a apărut şi un musafir nepoftit, o vulpe. 

„Dacă nu ar fi fost aceste restricţii, aş fi vrut să petrec la un loc de joacă cu foarte mulţi copii!”, spune Adela Mărghidan. 

Pentru că mulţi părinţi au mers în aceste zile cu copiii la munte, Adela nu a dus lipsă de companie. 

„A fost frumos şi la munte, m-am mai împrietenit cu nişte copii, dar a fost ok!”, a mai spus aceasta. 

La mulţi ani, copii!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici