Copil de 11 ani, căutat cu barca de pompierii din Timiş, după ce a dispărut în timp ce era la scăldat

Un copil de 11 ani este căutat, marţi, de pompieri, dar şi de membri ai familiei, după ce a dispărut în timp ce era la scăldat în comuna Comloşu Mare, din judeţul Timiş. Reprezentanţii ISU Timiş intervin cu o barcă, dar au fost chemaţi în ajutor şi scafandri de la Arad.

98 afișări
Imaginea articolului Copil de 11 ani, căutat cu barca de pompierii din Timiş, după ce a dispărut în timp ce era la scăldat

Copil de 11 ani, căutat cu barca de pompierii din Timiş, după ce a dispărut în timp ce era la scăldat

Copilul ar fi mers la scăldat împreună cu alţi prieteni şi, la un moment dat, ar fi dispărut în apă, potrivit reprezentanţilor ISU Timiş.

Trei subofiţeri cu o barcă, dar şi membri ai familiei au început să caute copilul.

„De asemenea, au fost alertate forţele din cadrul altor 4 subunităţi: 12 subofiţeri, 4 bărci, 4 baloane de iluminat cu 4 generatoare şi 2 scafandri din cadrul ISU Arad”, au mai transmis reprezentanţii ISU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici