Copil de 13 ani preluat cu elicopterul SMURD, după ce s-a înecat într-o piscină

Un băiat de 13 ani s-a înecat, marţi, într-o piscină din Târgu-Jiu, judeţul Gorj. Copilul a fost scos din apă de patronul unităţii, fiind preluat de un elicopter SMURD, care îl va transporta la Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

918 afișări
Imaginea articolului Copil de 13 ani preluat cu elicopterul SMURD, după ce s-a înecat într-o piscină

Gorj: Copil de 13 ani preluat cu elicopterul SMURD, după ce s-a înecat într-o piscină

Directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, a declarat că, marţi, s-a primit un apel în dispecerat pentru un copil înecat într-o piscină din Târgu-Jiu.

„La o piscină, copilul era gata să se înece, a intervenit patronul iniţial, am înţeles, după aceea s-a intervenit cu ambulanţa Tip C, s-a dus la UPU, s-au făcut investigaţiile şi va fi transferat la Craiova”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Patronul restaurantului, care l-ar fi scos pe băiat din apă, a confirmat accidentul, însă deocamdată nu a oferit detalii.

Băiatul de 13 ani a fost preluat de elicopterul SMURD care îl va transporta la Craiova, medicii precizând că se află într-o stare gravă.

„Starea lui este gravă. Este intubat, nu respiră singur. Este în comă", a precizat, pentru MEDIAFAX, Ion Borhină, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Taguri:
copil,
înecat,
piscină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici