Copil de 14 ani dintr-un centru de permanenţă, bătut şi sechestrat pentru treburile casnice

Un copil de 14 ani din Centrul de Permanenţă Babadag, judeţul Tulcea, a fost lovit şi ţinut împotriva voinţei sale într-o casă, de către doi tineri.

331 afișări
Imaginea articolului Copil de 14 ani dintr-un centru de permanenţă, bătut şi sechestrat pentru treburile casnice

Caz cutremurător în Tulcea: Copil de 14 ani dintr-un centru de permanenţă, bătut şi sechestrat pentru a face treburi casnice

Potrivit Poliţiei Tulcea, poliţiştii din Babadag au fost sesizaţi că un copil în vârstă de 14 ani din Centrul de Permanenţă Babadag ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii au stabilit faptul că minorul instituţionalizat a mers în casa unor cunoscuţi - un bărbat de 24 de ani şi o femeie de 22 de ani - pentru a face lucrări în gospodărie.

„În urma unui conflict spontan, adolescentul ar fi fost supus unor acte de violenţă împotriva voinţei sale. La data de 5 septembrie a.c., cei doi au fost reţinuţi pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 septembrie 2019, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă”, arată sursa citată.

Cercetările în acest caz continuă.

Taguri:
copil,
agresiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici