Copil de 15 ani, răpit din maşina tatălui de persoane necunoscute. Părintele a fost agresat/ Poliţia face apel la populaţie pentru ajutor | FOTO

Un copil în vârstă de 15 ani, din Vaslui, este dat în consemn la frontieră, joi, după ce a fost răpit de persoane necunoscute din maşina condusă de tatăl său. Anterior, părintele a fost agresat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5676 afișări
Imaginea articolului Copil de 15 ani, răpit din maşina tatălui de persoane necunoscute. Părintele a fost agresat/ Poliţia face apel la populaţie pentru ajutor | FOTO

Copil de 15 ani, răpit din maşina tatălui de persoane necunoscute/ Părintele a fost agresat

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, copilul de 15 ani a fost luat din autoturismului tatălui său, din Vaslui, după ce acesta din urmă a fost lovit de către două persoane necunoscute.

„Poliţiştii din Vaslui au fost sesizaţi de tatăl minorului despre faptul ca , în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din maşină, după care au fugit, într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire şi în consemn la frontier”, arată IGPR.

Băiatul luat din maşina tatălui se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani, 1,65 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, pantofi sport de culoare albă.

Din primele verificări, este posibil ca minorul să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

Potrivit anchetei, părinţii copilului au avut o relaţie de concubinaj, în perioada 2000-2004, în municipiul Bârlad, iar în 2004, femeiea a plecat de la domiciliu.

În anul 2007, mama copilului, Macedonia Munteanu, s-a întors în Bârlad, de unde, spun anchetatorii, a plecat împreună cu copilul, în Spania. De atunci până în 2016, tatăl copilului nu a ştiut unde se află acesta, dar nu a anunţat Poliţia.

În anul 2016, tatăl copilului dat dispărut a aflat că acesta este în Franţa, iar la începutul acestei luni, bărbatul a mers acolo şi l-a adus în România.

A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Cine poate oferi informaţii pentru depistarea băiatului trebuie să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici