Copil de 5 ani, dus cu elicopterul SMURD la Craiova, în stare critică, după un accident rutier

Un copil în vârstă de cinci ani, din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, a fost transportat, luni, cu elicopterul SMURD, în stare critică, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, după ce a fost lovit de un autoturism, pe un drum din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1840 afișări
Imaginea articolului Copil de 5 ani, dus cu elicopterul SMURD la Craiova, în stare critică, după un accident rutier

Copil de 5 ani, dus cu elicopterul SMURD la Craiova, în stare critică, după un accident rutier

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat că băieţelul a fost lovit de maşină în timp ce a traversat printr-un loc nepermis.

„Din primele cercetări, copilul în vârstă de cinci ani, din Gura Padinii, a traversate drumul printr-o loc nepermis, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Corabia. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, medicul Marian Furtună, a declarat că pacientul a fost transferat, în stare critică, cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

„Copilul de 5 ani, pieton lovit de o maşină, a fost preluat în stare critică de o ambulanţă şi dus la Spitalul Corabia. S-a chemat elicopterul SMURD pentru a-l duce la un alt spital, la Craiova", a afirmat medicul Marian Furtună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici