Copil de 9 ani, găsit fără viaţă într-un loc de joacă. Medicii au stabilit cauza morţii

Un copil de nouă ani a fost găsit, sâmbătă seara, mort într-un loc de joacă din Făgăraş, judeţul Braşov. Fata a făcut stop cardio-respirator, potrivit rezultatelor necropsiei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul anchetei. Poliţiştii şi procurorii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

8126 afișări
Imaginea articolului Copil de 9 ani, găsit fără viaţă într-un loc de joacă. Medicii au stabilit cauza morţii

Copil de 9 ani, găsit fără viaţă într-un loc de joacă

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă seara, în jurul orei 20.26, printr-un apel la 112, despre faptul că într-un loc de joacă din Făgăraş se află un copil, în vârstă de 9 ani, în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a încercat să îl resusciteze pe copil, însă fără succes.

Cadavrul a transportat la spital în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <ucidere din culpă>, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Cauza morţii

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că fetiţa a murit în urma unui stop cardio-respirator şi că avea probleme cardiace.

Potrivit aceloraşi surse, fetiţa se afla sâmbătă seara la locul de joacă împreună cu tatăl ei, când i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care în urma efectuării protocolului de resuscitare, a declarat decesul persoanei”, au anunţat duminică reprezentanţii IPJ Braşov.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici