Copil de nouă ani, transportat la spital după ce a fost găsit în comă alcoolică

Un copil în vârstă de nouă ani, din localitatea vasluiană Valea Oanei, a fost transportat cu ambulanţa la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost găsit de către mama sa în comă alcoolică, băieţelul consumând împreună cu prietenii de joacă mai multe păhărele cu ţuică.

82 afișări

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, copilul a băut împreună cu mai mulţi colegi de joacă dintr-o sticlă cu ţuică, după ce a fost lăsat nesupravegheat de către părinţi. Ulterior, el a fost găsit în casă de mama sa, într-o stare de somnolenţă şi fără a se putea vorbi cu acesta.

"Noi am fost apelaţi prin numărul de urgenţă 112 de mama copilului care, din simptomele pe care ni le-a prezentat la telefon, se afla în comă alcoolică. În momentul în care am ajuns la domiciliul părinţilor, băieţelul începuse să-şi revină din starea în care se afla şi, după acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la spital", a declarat asistentul şef al SAJ Vaslui, Doina Spiru.

Preluat de ambulanţă, băieţelul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde, pe lângă efectuarea unor serii de analize, i se va acorda şi tratamentul adecvat pentru astfel de cazuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici