Copil de patru ani şi jumătate, violat de un subofiţer într-o unitate militară din Bacău

Un subofiţer de la o unitate militară din Bacău este cercetat de poliţişti după ce ar fi violat un băieţel în vârstă de patru ani şi jumătate, incidentul petrecându-se în incinta unităţii militare, unde copilul intrase însoţit de tatăl său.

671 afișări

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, un bărbat a anunţat, vineri după-amiază, că fiul său a fost violat de un subofiţer, în incinta unei unităţi militare din municipiul Bacău.

Conform sursei citate, poliţiştii care au mers la faţa locului i-au găsit pe copil şi pe agresor, băieţelul fiind transportat la Spitalul Judeţean Bacău, urmând să fie examinat şi de un medic legist.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că pe numele subofiţerului a fost întocmit dosar penal pentru viol.

Ea a precizat că băieţelul venise la unitatea militară împreună cu tatăl său, care s-ar fi aflat la munci agricole în curtea unităţii militare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici