Copil de şase ani, din Mediaş, salvat de pompieri după ce a căzut într-un canal neacoprit şi nesemnalizat

Un copil de şase ani din Mediaş a fost salvat de pompieri, vineri seară, după ce a căzut într-un canal adânc de patru metri neacoperit şi nesemnalizat, iar medicii i-au acordat băiatului primul ajutor la faţa locului, mama sa refuzând transportul la spital.

139 afișări
Imaginea articolului Copil de şase ani, din Mediaş, salvat de pompieri după ce a căzut într-un canal neacoprit şi nesemnalizat

Copil de şase ani, din Mediaş, salvat de pompieri după ce a căzut într-un canal neacoprit şi nesemnalizat (Imagine:Cristi Cimpoes/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a declarat, vineri seară, corespondentului MEDAFAX că un copil de şase ani a căzut într-un canal din localitatea Mediaş.

”Un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD au intervenit pentru scoaterea copilului din canal şi acordarea primelor îngrijiri medicale. Copilul este în stare bună, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a mai fost dus la spital după ce mama acestuia a refuzat transportul”, a declarat Bianca Săbău.

Surse oficiale au spus că este vorba despre un băiat care a căzut într-un canal adânc de patru metri neacoperit şi nesemnalizat.

Copilul, mama şi sora acestuia mergeau la o fabrică din Mediaş, unde lucrează tatăl băiatului. La un moment dat, copilul a căzut în canal şi a fost scos de pompieri după aproximativ o jumătate de oră. Canalul se află în apropierea fabricii, într-o zonă unde există o alee, dar şi o zonă de iarbă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici