Copil de şase ani, sfâşiat de un câine periculos. Victima a ajuns la spital în stare gravă

  • Un copil de şase ani din oraşul Galaţi a fost atacat de un câine metis dintre un pitbull şi un animal de rasă comună
  • Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii
  • Câinele periculos aparţine bunicilor copilului
2913 afișări
Imaginea articolului Copil de şase ani, sfâşiat de un câine periculos. Victima a ajuns la spital în stare gravă

Copil de şase ani, sfâşiat de un câine periculos. Victima a ajuns la spital în stare gravă

Copilul de şase ani a fost atacat în timp ce se afla în curtea părinţilor săi. Câinele agresiv a venit din curtea bunicilor, aflată în vecinătate, printr-o gaură din gard şi l-a atacat pe copil.

Potrivit poliţiştilor, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Surse din spital spun că starea copilului este gravă, pacientul fiind internat la secţia de Terapie Intensivă cu mai multe plăgi şi un plămân perforat. Poliţiştii au deschis o anchetă.

„La data de 19 august a.c., la ora 13.50, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un minor, de 6 ani, din municipiul Galaţi, ar fi fost muşcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuinţe, de pe strada Drumul de Centură. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări stabilind că minorul ar fi fost muşcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, şi care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal având ca obiect „comiterea infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici