Copil de trei ani, rănit de un măgar la Grădina Zoologică

Un copil în vârstă de trei ani a fost rănit, vineri, de un măgar, în timp ce se afla la Zoo Sibiu. Reprezentanţii ISU au intervenit de urgenţă şi au dus copilul la spital.

137 afișări
Imaginea articolului Copil de trei ani, rănit de un măgar la Grădina Zoologică

Copil de trei ani, rănit de un măgar la Grădina Zoologică

Reprezentanţii ISU Sibiu au transmis, vineri, că un copil lovit de un măgar, în timp ce se afla la Zoo Sibiu, a suferit un traumatism cranio-facial.

„ISU Sibiu intervine de urgenţă cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, Grădina Zoologică, pentru acordarea primul ajutor calificat unui copil de circa 3 ani, lovit de un măgar. Momentan, copilul cu traumatism cranio-facial, conştient primeşte îngrijiri medicale şi va fi transportat la CPU Luther pentru investigaţii suplimentare”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Deocamdată nu se cunoaşte modul în care copilul a ajuns la animal, acesta fiind în spatele unui gard de protecţie.

Taguri:
copil,
măgar,
zoo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici