Copil de zece ani, dus la spital cu elicopterul după ce s-a înjunghiat încercând să taie un pepene

Un copil de zece ani din localitatea Măureni, judeţul Caraş-Severin, a fost transportat la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, cu un elicopter SMURD, după ce s-a înjunghiat în abdomen cu un cuţit încercând să taie un pepene verde.

158 afișări
Imaginea articolului Copil de zece ani, dus la spital cu elicopterul după ce s-a înjunghiat încercând să taie un pepene

Copil de zece ani, dus la spital cu elicopterul după ce s-a înjunghiat încercând să taie un pepene (Imagine: Lucian Alecu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit medicilor, copilul de zece ani din localitatea Măureni din judeţul Caraş-Severin a încercat să felieze cu ajutorul unui cuţit un pepene verde şi a vrut să îi ofere şi fratelui său o felie, însă i-a scăpat cuţitul şi s-a înjunghiat în abdomen.

La vederea sângelui, cei doi copii s-au speriat şi au început să ţipe, iar o rudă le-a sărit în ajutor şi a chemat o ambulanţă.

Băiatul rănit a fost preluat de echipaj şi transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde medicii l-au stabilizat şi i-au oprit hemoragia, după care au decis să îl transfere la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, cu un elicopter SMURD.

"Am decis să trimitem copilul la o clinică de specialitate pentru că era înjunghiat în torace şi traiectul era către ficat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, medicul Simona Danciu de la Spitalul Judeţean Reşita.

Potrivit medicilor de la Spitalul de Copii din Timişoara, băiatul este în stare stabilă şi va rămâne internat câteva zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici