Copil dispărut în Gorj, căutat de Poliţie cu elicopterul

Un copil de 8 ani care a dispărut la Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, este căutat duminică de poliţişti cu ajutorul unui elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAE) solicitat pentru a survola o zonă greu accesibilă, informează MAI.

252 afișări
Imaginea articolului Copil dispărut în Gorj, căutat de Poliţie cu elicopterul

Copil dispărut în Gorj, căutat de Poliţie cu elicopterul (Imagine: Mediafax Foto)

La căutări participă peste 30 de poliţişti, dintre care patru criminalişti cu doi câini de urmă, cinci jandarmi şi mai mulţi voluntari, potrivit Poliţiei Române.

Elicopterul a fost solicitat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, pentru a veni în sprijinul echipajelor de poliţie care participă la căutări.

Potrivit poliţiştilor, dispariţia lui Constantin Mario Delian Popescu a fost semnalată de tatăl acestuia sâmbătă seară, la 22.35, la Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti. Tatăl a spus că minorul a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Copilul are aproximativ 1,50 m înălţime, este astenic (aproximativ 35 kg), are faţa ovală, ten deschis, ochi căprui şi păr şaten, drept, tuns scurt, cu breton. La plecarea de acasă, el purta un tricou cu mâneci scurte de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră şi sandale de culoare maro din piele întoarsă.

Persoanele care pot da relaţii despre minor, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici