Copilul din Vaslui, peste care au căzut haine în flăcări, are arsuri grave şi va fi dus la Bucureşti

Copilul de trei ani, care a suferit arsuri pe 65 la sută din corp, după ce au căzut peste el haine în flăcări, a fost operat la Spitalul de Pediatrie din Iaşi şi va fi dus cu elicopterul, sâmbătă, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, starea lui fiind extrem de gravă.

70 afișări
Imaginea articolului Copilul din Vaslui, peste care au căzut haine în flăcări, are arsuri grave şi va fi dus la Bucureşti

Copilul din Vaslui, peste care au căzut haine în flăcări, are arsuri grave şi va fi dus la Bucureşti

Băiatul de 3 ani, care a suferit arsuri grave după ce au căzut haine în flăcări, de pe soba lângă care dormea, are arsuri de gradul trei pe 65 la sută din suprafaţa corpului.

Copilul a fost operat, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă şi primeşte îngrijiri în secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie din Iaşi.

„Copilul are arsuri 65 % suprafaţă corporală şi este în Anestezie Terapie Intensivă, este grav. A ajuns în jur de ora 22.00 (vineri seara – n.r.) şi aici a intrat direct în sală, în blocul operator, a avut nevoie de intervenţie", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Tamara Roşu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii Sfânta Maria Iaşi

Copilul are arsuri pe căile aeriene superioare, pe faţă, în regiunea cervicală, pe toarce, mâini şi pe coapsa stângă.

„Astăzi (sâmbătă – n.r.) se va încerca transferul aerian la Spitalul Grigore Alexandrescu Bucureşti", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU - SMURD Iaşi.

Taguri:
copil,
arsură,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici