Corneliu Vadim Tudor are mâna în ghips din cauza unei fracturi la cot

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, vineri, la Spitalul Militar Central, pentru un consult de specialitate, medicii constatând că are o fractură şi o contuzie la cotul stâng, motiv pentru care antebraţul i-a fost pus în ghips, potrivit unor surse medicale.

204 afișări
Imaginea articolului Corneliu Vadim Tudor are mâna în ghips din cauza unei fracturi la cot

Corneliu Vadim Tudor are mâna în ghips din cauza unei fracturi la cot (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Anterior, europarlamentarul fusese la Institutul de Medicină legală "Mina Minovici", iar legiştii i-au recomandat un consult de specialitate la o unitate sanitară.

Medicii de la Spitalul Militar Central au constatat, în urma investigaţiilor, că Vadim Tudor are o fractură şi o contuzie la cotul stâng, motiv pentru care antebraţul i-a fost pus în ghips, pentru 10 - 14 zile, au declarat surse medicale.

Potrivit aceloraşi surse, fractura, de câteva zile, era fără deplasarea osului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici