Coronavirus, pe înţelesul copiilor. Micuţii ştiu mai multe decât bănuieşti | VIDEO

  • Copiii ştiu ce este coronavirusul, cum se ia, cum ne afectează organismul şi mai ales cum ne putem feri de el
  • Micuţii au ajuns să le ceară ei adulţilor să rămână în case
  • Uite încă o idee să omori plictiseala: pictează o masă veche, cu speranţa că la vară vei putea ieşi liniştit din casă
1601 afișări
Imaginea articolului Coronavirus, pe înţelesul copiilor. Micuţii ştiu mai multe decât bănuieşti  | VIDEO

Copiii ştiu despre coronaviurs mai multe decât bănuieşti

Ai zice că cei mici le fac probleme părinţilor pentru că nu vor să stea în izolare. Iată câţiva prichindei care te vor contrazice. Caroline are doar 5 ani, dar ştie mai bine decât mulţi adulţi ce este coronavirusul! Fetiţa a înţeles riscurile şi te îndeamnă să stai acasă!

„Virusul se transmite prin respiraţie şi el prin respiraţia noastră vine aşa, pe aici şi vine în plămâni şi se înmulţeşte acolo şi noi nu mai putem respira.”

„Dacă vă întâlniţi cu cineva, nu se poate să vă luaţi de mână sau să vă îmbrăţişaţi, pentru că este foarte, foarte periculos”

„Sfatul meu este să staţi acasă cât mai mult timp şi dacă nu mai este posibil această boală puteţi ieşi afară şi puteţi să vă recăpătaţi viaţa la loc.”

Şi Luca şi Tudor şi-au făcut temele!

- Dar voi de ce nu mai sunteţi acum la şcoală, sau la grădi?

- Că e coronavirus! Şi asta e ceva rău sau e ceva bun?

- E ceva rău! Şi e şi ceva bine că nu mai poluăm aşa de mult!

Iată două idei pe care să le încerci acasă.  Poţi să pictezi o masă şi le arăţi prietenilor rezultatul. Dacă ai pisică, o poţi învăţa să meargă cu hamul! S-ar putea să-i placă.   

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici