Cosma, despre problemele în justiţie ale şefilor CJ ai PSD: "Oggi, non parliamo di cose triste"

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost întrebat, vineri, de jurnalişti, despre problemele pe care le au în Justiţie unii dintre cei 22 de preşedinţi de CJ pe care îi are PSD, el răspunzând: "Oggi, non parliamo di cose triste".

496 afișări
Imaginea articolului Cosma, despre problemele în justiţie ale şefilor CJ ai PSD: "Oggi, non parliamo di cose triste"

Cosma, despre problemele în justiţie ale şefilor CJ ai PSD: "Oggi, non parliamo di cose triste" (Imagine: Lucian Rădulescu/Mediafax Foto)

Solicitat să spună cum vede problema dosarelor în an electoral pe care 11 din cei 22 de şefi de CJ ai PSD le au fie la DNA, fie la ANI, Cosma a precizat: "Vă răspund de la prietenul meu Adriano Celentano: Oggi non parliamo di cose triste (Astăzi nu vorbim despre lucruri triste - n.r.)".

El a evitat să facă alt comentariu pe acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici