Costache: Avem încă şase persoane în carantină, în Bucureşti şi cam 1.000 persoane la domiciliu

Ministrul Sănătăţii Victor Costache a declarat că sunt şase persoane încă în carantină, iar autoizolaţi la domiciliu sunt undeva în jur de 1.000 de persoane. Raed Arafat a precizat că este vorba doar de Bucureşti, referindu-se la cei şase aflaţi în carantină.

13519 afișări
Imaginea articolului Costache: Avem încă şase persoane în carantină, în Bucureşti şi cam 1.000 persoane la domiciliu

Costache: Avem încă şase persoane în carantină, în Bucureşti şi cam 1.000 persoane la domiciliu

„Avem încă şase persoane în carantină. La domiciliu ar trebui să fie undeva în jur de 1.000 de persoane”, a afirmat Victor Costache, într-o conferinţă de presă, luni, la sediul MAI.

Şeful DSU Raed Arafat a adăugat că în judeţul Dolj mai sunt opt persoane în carantină, iar în judeţul Galaţi trei persoane aduse duminică seară.

„Vorbim de Bucureşti, în carantină sunt cele două persoane, care au plecat, cele venite din Wuhan. Acum avem cele şase aduse din Japonia de pe vasul Diamond Princess. Nu prezintă simptome. Mai avem în judeţul Dolj în carantină cele opt persoane. Mai avem în judeţul Galaţi încă trei persoane, care ieri seara au fost preluate pe carantină”, a explicat Raed Arafat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici