Costineştiul depăşeşte rata de infectare 3 la mie. Constanţa are o rată de infectare între 2 şi 3. Ce restricţii revin

  • Costineştiul a depăşit rata de infectare 3 la mie.
  • Constanţa şi Năvodari au incidenţa între 2 şi 3 la mie.
  • Revine obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice deschise.
8196 afișări
Imaginea articolului Costineştiul depăşeşte rata de infectare 3 la mie. Constanţa are o rată de infectare între 2 şi 3. Ce restricţii revin

Costineştiul depăşeşte rata de infectare 3 la mie. Constanţa are o rată de infectare între 2 şi 3. Ce restricţii revin

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a constatat, luni, încadrarea în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile mai mare de 2/1000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori a localităţilor Constanţa, Năvodari, Techirghiol, Cumpăna, Ghindăreşti, Limanu, Mereni, Pecineaga şi Tortoman.

De asemenea, Adamclisi, Costineşti şi Independenţa au rata de infectare între 3 şi 4 la mia de locuitori.

Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa, Năvodari, Techirghiol, Cumpăna, Ghindăreşti, Limanu, Mereni, Pecineaga, Tortoman, Adamclisi, Costineşti şi Independenţa urmează să ia decizii în privinţa măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În localităţile din judeţul Constanţa unde incidenţa e mai mare de 2 la mia de locuitori este obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţii publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţiile comerciale, staţii pentru transportul în comun, oboare, peroane, etc.

Primăriile Constanţa, Năvodari, Techirghiol, Cumpăna, Ghindăreşti, Limanu, Mereni, Pecineaga, Tortoman, Adamclisi, Costineşti şi Independenţa trebuie să comunice până marţi la ora 14.00, Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa hotărârile adoptate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici