COVID-19 la ISU Neamţ. Bărbatul a ajuns la spital, iar colegii săi sunt în izolare

  • Un caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a apărut la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.
  • Un angajat de la Centrul Operaţional s-a simţit rău şi testul a confirmat prezenţa virusului.
  • Este cel de al doilea caz de infectare de la ISU Neamţ, de la debutul epidemiei.
325 afișări
Imaginea articolului COVID-19 la ISU Neamţ. Bărbatul a ajuns la spital, iar colegii săi sunt în izolare

COVID-19 la ISU Neamţ. Bărbatul a ajuns la spital, iar colegii săi sunt în izolare

Bărbatul s-a simţit rău având dureri de cap şi în gât, marţi, potrivit reprezentanţilor ISU Neamţ.

 El s-a dus la spital şi testul a confirmat prezenţa virusului SARS CoV-2. Trei colegi cu care a intrat în contact au fost trimişi la domiciliu. Nici o altă persoană din cadrul ISU Neamţ nu prezintă simptomele bolii, precizează reprezentanţii instituţiei.

Acesta este cel de al doilea caz de Covid-19 înregistrat la ISU Neamţ. Prima persoană s-a vindecat deja şi de aproximativ două săptămâni s-a întors la locul de muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici