Video COVID-19. Planul roşu, activat la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Doi pacienţi în stare gravă au fost transferaţi de la Braşov

  • Doi pacienţi aflaţi în stare gravă au fost transferaţi de la Braşov la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
  • Aceştia au fost duşi cu elicoperul în Bucureşti şi de acolo au fost preluaţi de ambulanţele de victime multiple şi aduşi la Ploieşti.
  • La SJU Ploieşti a fost activat planul roşu.
  • Cei doi pacienţi au ajuns la SJU Ploieşti aproape de miezul nopţii cu ambulanţele de victime multiple.
1981 afișări

Pe un circuit separat, destinat pacienţilor confirmaţi COVID-19, bolnavii au fost duşi în spital, pe secţia de Terapie Intesivă. Spaţiul în care sunt internaţi este cu circuit separat, astfel încât să nu existe riscuri pentru ceilalţi pacienţi şi pentru personalul auxiliar şi medical.

Dr. Violeta Tănase, medic SJU Ploieşti: „Au ajuns la noi, înainte cu câteva minute, doi pacienţi de la Braşov, o femeie în vârstă de 34 de ani şi un bărbat în vârstă de 64 de ani. Bărbatul este un pacient dializat, ambii sunt în stare gravă, pe suport ventilator şi au fost transporţi pe culoarul special amenajat pentru traseul pacienţilor confirmaţi Covid-19, către reanimare. Sunt pacienţi confirmaţi.”

Autorităţile judeţene au afirmat că unitatea dispune de echipamente de protecţie necesare personalului medical, de aparatură pentru menţinerea funcţiilor vitale bolnavilor, şi sunt şi tuneluri de dezinfecţie montate în spital care vor reduce orice risc de răspândire a virusului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici