COVID: Se închid restaurantele şi cazinourile din Petroşani şi din alte 11 localităţi

  • Restaurantele, cafenelele şi cazinourile din Petroşani şi din alte 11 localităţi din judeţul Hunedoara se închid din cauza înmulţirii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2.
  • Decizia aparţine Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
  • Măsura se aplică în oraşul Petroşani şi în satele Băieşti, Câmpu lui Neag, Dâncu Mic, Fintoag, Galaţi, Livadia, Mihăileni, Obârşa, Pricaz, Subcetate şi Toteşti.
3218 afișări
Imaginea articolului COVID: Se închid restaurantele şi cazinourile din Petroşani şi din alte 11 localităţi

COVID: Se închid restaurantele şi cazinourile din Petroşani şi din alte 11 localităţi

Marţi, CJSU Hunedoara a decis să restricţioneze şi, în unele cazuri, să menţină restricţiile privind desfăşurarea unor activităţi comerciale în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori.

„Restricţia intră în vigoare începând de marţi şi se aplică pentru următoarele activităţi comerciale: activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, a restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Hunedoara.

Măsura se aplică în oraşul Petroşani şi în satele Băieşti, Câmpu lui Neag, Dâncu Mic, Fintoag, Galaţi, Livadia, Mihăileni, Obârşa, Pricaz, Subcetate şi Toteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici