Cozi la vama Nădlac II. Şoferii de camioane aşteaptă aproape 2 ore pentru a ieşi din ţară

Şoferii de camioane aşteaptă, vineri, aproape 2 ore ore pentru a trece graniţa în Ungaria, prin vama Nădlac II, din judeţul Arad. Cozi sunt şi la Borş, Petea şi Siret.

746 afișări
Imaginea articolului Cozi la vama Nădlac II. Şoferii de camioane aşteaptă aproape 2 ore pentru a ieşi din ţară

Cozi la vama Nădlac II. Şoferii de camioane aşteaptă aproape 2 ore pentru a ieşi din ţară

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, vineri, timpii de aşteptare la vama Nădlac II, din judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, a ajuns la 110 minute.

Astfel, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, e deschisă o arteră pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

Timpii de aşteptare au crescut şi la Borş, judeţul Bihor, unde se aşteaptă 50 de minute, dar şi la Petea cozile sunt de 30 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici