Video Cozonacii şi pasca, la un click distanţă. Cât costă desertul de Paşte, livrat din patiserii direct la tine acasă

  • Anul acesta poţi să comanzi cozonaci şi pască direct de pe internet
  • În laboratoarele patiseriilor din Capitală angajaţii abia fac faţă cererii
  • Cozonaci cu nucă, ciocolată sau cu rahat se vând la foc continuu
  • Un cozonac de un kilogram cu ingrediente naturale costă 48 de lei
1223 afișări

Ai apucat să cumperi cozonaci? Dacă nu, înainte să mai faci un drum în oraş pentru masa de Paşte, aruncă o privire pe internet. Patiseriile şi cofetăriile lucrează la foc continuu pentru comenzile online. 

Alina Răducanu, proprietara unui laborator de patiserie din Capitală: „Pentru anul acesta producţia de cozonaci a crescut destul de mult fiindcă sunt o parte din cofetării închise şi restul clienţilor s-au adresat către cei care sunt disponibili. Probabil vom mai prelua comenzi până joi, urmând ca livrările să fie făcute până sâmbătă inclusiv.”

Aşadar, desertul pentru Paşte e la un click distanţă. Trebuie doar să alegi cozonacul potrivit pentru gustul tău.

„Livrăm cozonacii în strictă siguranţă şi cu toate măsurile de igienă impuse ca şi până acum, comenzile fiind achitate pe site-ul nostru.”

Un cozonac de un kilogram cu nucă, ciocolată sau cu rahat te costă 48 de lei. Pentru un pachet care conţine cozonac şi pască trebuie să scoţi din buzunar în jur de 100 de lei.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici