Creatoarea de modă Mirela Rădulescu, arestată pentru deţinere de ketamină. Designerul făcea trafic împreună cu un medic veterinar

Creatoarea de modă Mirela Rădulescu a fost arestată preventiv marţi după-amiază, alături de un medic veterinar, de Tribunalul Dolj, alături de aceştia primind mandat de arestare şi o a treia persoană, care se ocupa cu distribuirea de ketamină.

5140 afișări
Imaginea articolului Creatoarea de modă Mirela Rădulescu, arestată pentru deţinere de ketamină. Designerul făcea trafic împreună cu un medic veterinar

Creatoarea de modă Mirela Rădulescu, arestată pentru deţinere de ketamină

Mirela Rădulescu făcea trafic de ketamină de câteva luni, împreună cu un medic veterinar din Bucureşti, care procura substanţa din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul femeii, au declarat surse din cadrul DIICOT Craiova.

Potrivit surselor citate, creatoarea de modă a fost prinsă de procurori în momentul în care ieşea din locuinţa sa din Bucureşti, împreună cu medicul veterinar, care tocmai îi adusese ketamină pentru vânzare.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au făcut, luni după-amiază, percheziţii în apartamentul creatoarei de modă din Bucureşti, unde au descoperit 35 de flacoane cu câte 20 de fiole de ketamină, dar şi la locuinţa medicului.

Mirela Rădulescu făcea trafic de ketamină de câteva luni, împreună cu medicul veterinar din Bucureşti. Astfel, doctorul procura ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul creatoarei de modă cu 100 de lei fiola.

Cei doi erau în vizorul anchetatorilor de mai multe luni şi au plasat pe piaţă peste doi litri de ketamină.

Magistraţii Tribunalului Dolj au emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele creatoarei de modă şi a medicului veterinar, dar şi pentru o a treia persoană care procura ketamină de la Mirela Rădulescu pentru consum propriu, dar şi pentru a o distribui şi altora.

"Noi am cerut să fie eliberaţi toţi trei pentru că nu prezintă pericol public întrucât faptele nu sunt dovedite. Medicul veterinar avea într-adevăr ketamină, dar o procurase pentru el, pentru că avea nevoie în cazurile medicale, în niciun caz nu intenţiona să o distribuie. Avea tot dreptul să procure ketamină din farmacii, fiind medic, iar luni doar a trecut pe la cealaltă persoană (n.r. - Mirela Rădulescu) într-o scurtă vizită, nu ca să-i plaseze ketamină", a declarat avocatul Alexandru Călinoiu.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Ei sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc.

Mirela Rădulescu este sora deputatului USL de Argeş Cătălin Rădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici