Cremele cu protecţie solară, necesare întreaga vară

  • Alexandra Popa, medic dermatolog, îţi spune că bronzul este o modalitate de apărare împotriva razelor ultraviolete
  • Un laborator independent de testare din SUA a detectat benzenul, o substanţă cancerigenă, în 78 de produse cu protecţie solară
  • Bronzul poate fi controlat dacă foloseşti SPF 50 sau chiar 100
232 afișări
Imaginea articolului Cremele cu protecţie solară, necesare întreaga vară

Cremele cu protecţie solară, necesare întreaga vară

Magazinele şi farmaciile au scos la vânzare nenumărate tipuri de creme cu factor de protecţie.

Dar tu ştii care este cea mai potrivită pentru tine?

Vreau să-ţi fac cunoştinţă cu medicul Alexandra Popa. Alexandra este specialist în dermatologie şi consideră că alegerea tipului de cremă cu protecţie solară adecvată şi aplicarea corespunzător, sunt cei mai importanţi paşi pe care îi poţi urma pentru a-ţi proteja pielea de razele daunătoare ale soarelui.

Bronzul mult dorit poate fi controlat dacă foloseşti o cremă cu SPF 50 sau chiar 100 achiziţionată din farmacii sau de la medicul tău dermatolog.

„Acel bronz frumos pe care şi-l doreşte toată lumea reprezintă o modalitate de apărare a corpului împotriva radiaţiilor ultraviolete, deci practic bronzul nu este sănătos. Încă un lucru pe care îl produce la toţi pacienţii este foto îmbătrânirea precoce, adică îmbătrânirea pielii înainte de vreme.”, a afirmat Alexandra Popa, medic specialist dermatologie.

Se aplică în strat subţire şi se întinde până la intrarea perfectă, integrarea perfectă în piele.

Gabriela este farmacist, iar folosirea cremelor cu factor de protecţie a devenit rutina cu care şi-a obişnuit întreaga familie.

„În primele zile folosesc un factor de protecţie mai mare, întotdeauna folosesc cremele speciale pentru copii cu filtru mineral cu SPF 50 pe care o reaplic de câte ori este nevoie”, a afirmat Gabriela, farmacist.

Ilinca este din Alexandria şi a venit la mare să se bucure de primul bronz împreună cu iubitul ei. Cremele cu protecţie îi sunt nelipsire din geanta de plajă.

„Folosesc două tipuri de cremă, una pentru faţă şi una pentru corp şi de cele mai multe ori cer sfatul farmacistului de exemplu, şi atunci pentru că nu mă pricep în general la chimie să spun aşa, am nevoie de nişte sfaturi competente.”, a mărturisit Ilinca.

Îţi spun că un laborator independent de testare din SUA a detectat benzenul, o substanţă cancerigenă pentru oameni, în 78 de produse cu protecţie solară, de aceea medicii recomandă ca achiziţionarea produselor cu factor de protecţie să fie doar din farmacii sau din cabinetele medicale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici