CRIMA cu sânge rece din Braşov. Dan Cămârzan, unul dintre cei mai bogaţi români, a fost arestat. Detalii cutremurătoare din anchetă

Cunoscutul om de afaceri din Braşov, Dan Cămârzan, suspectat că şi-a omorât bunica a fost arestat, marţi, pentru 30 de zile. Anul trecut, fosta lui soţie a cerut un ordin de protecţie, susţinând atunci că bărbatul consuma substanţe halucinogene.

12097 afișări
Imaginea articolului CRIMA cu sânge rece din Braşov. Dan Cămârzan, unul dintre cei mai bogaţi români, a fost arestat. Detalii cutremurătoare din anchetă

Dan Cămârzan a fost arestat. Detalii din anchetă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov l-au prezentat pe bărbat, marţi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Din referatul întocmit de procurori reiese că bărbatul şi-ar fi omorât bunica luni dimineaţa, în locuinţa în care locuiau împreună.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul şi-ar fi sugrumat bunica, dar cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

„Din anchetă a rezultat că fiica victimei, care este şi mama inculpatului, a încercat să-l oprească, lovindu-l, însă fără rezultat. A fost de faţă. Locuiau împreună. Conflictul a fost unul spontan”, susţine Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit acestuia, până acum omul de afaceri nu a dat declaraţii.

Surse judiciare au mai declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu este prima data când Dan Cămârzan este implicat în incidente violente. El a fost acuzat anul trecut, chiar de fosta lui soţie, că a comis unele acte care i-au provocat acesteia temeri, femeia cerând şi un ordin de protecţie împotriva lui, în luna ianuarie 2018.

Ea a declarat instanţei că bărbatul „are o atitudine arogantă, uşor violentă. Toate acestea se întâmplă pe fondul consumului de substanţe halucinogene, iarbă, consum pe care îl recunoaşte public, făcând referire în aproape toate postările sale”.

De asemenea, Dan Cămârzan mai are un proces pe rol, pentru lovire sau alte violenţe, la Judecătoria Braşov.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, afaceristul avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

Cum arăta în urmă cu 9 ani şi ce declara pentru presa locală despre proiectul lui imobiliar, în BizBraşov: Antreprenorul braşovean Dan Cămârzan se crede Dumnezeu şi anunţă că „apartamentele din Signature se vor vinde cu un miliard de dolari”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici