Crima de la poligonul UTI: Instructorul a fost împuşcat de trei ori, iar incidentul a fost surprins de camerele video

Crima urmată de sinucidere comisă marţi seară în Poligonul UTI din Capitală a fost suprinsă de camerele de supraveghere, din imagini reieşind că tânărul, care trăgea la ţintă, şi-a împuşcat instructorul de trei ori cu un pistol Glock, după care s-a împuşcat în cap, afirmă surse judiciare.

10957 afișări
Imaginea articolului Crima de la poligonul UTI: Instructorul a fost împuşcat de trei ori, iar incidentul a fost surprins de camerele video

Crima de la poligonul UTI: Instructorul a fost împuşcat de trei ori, iar incidentul a fost surprins de camerele video (Imagine: Mediafax Foto / Dragos Savu)

Sursele citate au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că tânărul în vârstă de 24 de ani, Cristian Pop, care şi-a împuşcat instructorul de tir, apoi s-a sinucis, era un client mai vechi al poligonului şi nu era cunoscut de angajaţi drept o persoană conflictuală. Angajaţii poligonului spun că nu ştiu ca acesta să se fi certat vreodată cu vreunul dintre instructorii de tir.

Cristian Pop îşi făcuse programare la poligon pentru marţi seară, iar în jurul orei 19.30 a început să tragă la ţintă asistat de instructorul Nicolae Tănase, director al Poligonului UTI, în vârstă de 56 de ani.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din poligon se poate observa cum tânărul trage câteva focuri la ţintă, după care se întoarce brusc către instructorul de tir, pe care îl împuşcă de trei ori cu un pistol Glock de calibru nouă milimetri, de la o distanţă de aproximativ un metru. După ce instructorul s-a prăbuşit, Popa a mai tras încă două gloanţe în trupul victimei, apoi s-a împuşcat în cap cu acelaşi pistol.

În noaptea de marţi spre miercuri, anchetatorii au anunţat familia lui Pop, care locuieşte în comuna Pantelimon şi au reuşit să afle că acesta a intrat într-o depresie după ce iubita lui a plecat în străinătate. Pop nu ar fi vorbit cu nimeni despre faptul că ar fi vrut să se sinucidă şi nici nu a lăsat vreun bilet prin care să îşi explice gestul.

Ancheta în acest caz este desfăşurată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici