Crima din Piaţa Constituţiei | Antrenorul de box din Bucureşti a fost reţinut, pentru omor

Antrenorul de box din Bucureşti, Romeo Păun, a fost reţinut, vineri seara, pentru omor, în cazul crimei din Piaţa Constituţiei, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Poliţiei Capitalei. La ieşirea de la audieri, bărbatul a negat acuzaţiile.

8947 afișări
Imaginea articolului Crima din Piaţa Constituţiei | Antrenorul de box din Bucureşti a fost reţinut, pentru omor

Crima din Piaţa Constituţiei | Un antrenor de box, între suspecţii audiaţi la Poliţie

Poliţia Capitalei au decis, vineri seara, reţinerea antrenorului Romeo Păun, în cazul crimei din Piaţa Constituţiei.

 

Întrebat de jurnalişti dacă este vinovat de crima care a avut loc în Piaţa Constituţiei, Păun a negat.

Ştirea iniţială

Un antrenor de box din Bucureşti, Romeo Păun, se află printre suspecţii în cazul crimei din Piaţa Constituţiei, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie, bărbatul aflându-se la ora transmiterii ştirii la audieri la Poliţia Capitalei. 

Mai multe persoane au ajuns, vineri, la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri în dosarul crimei din Piaţa Constituţiei.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că în urmă cu 10 ani, mai multe persoane din cercul de suspecţi pe care-l are Poliţia în cazul crimei din Piaţa Constituţiei au participat la un omor în cartierul Tei-Toboc, iar unul dintre aceştia, condamnat pentru complicitate la omor, a fost eliberat mai devreme, anul trecut, în baza recursului compensatoriu.

Potrivit sursei citate, suspectul de omor şi mai multe persoane s-au sustras anchetei poliţiştilor, agenţii negăsindu-i până la momentul transmiterii ştirii.

Printre persoanele audiate la ora transmiterii ştirii la Poliţia Capitalei se află şi un antrenor de box din Bucureşti, Romeo Păun, fost boxer între 2005-2018, acesta având cinci victorii, 19 înfrângeri şi două egaluri la activ în carieră.

Audierile vin după ce poliţiştii au efectuat 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti în dosarul crimei din Piaţa Constituţiei, potrivit unui anunţ al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au avut loc în zona Petricani - Lacul Tei şi au vizat capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în bătaia care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Piaţa Constituţiei este supravegheată de echipe mixte formate din poliţişti de siguranţă publică, jandarmi, poliţişti rutieri şi agenţi de la Serviciul Operaţiuni Speciale, în anumite intervale orare.

Măsurile vin în urma unei încăierari de duminică noaptea, din Piaţa Constituţiei, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte şi săbii.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Taguri:
box,
antrenor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici