Crimă în Bihor: O femeie şi-a strangulat concubinul cu un şiret, după ce i-a pus medicamente în bere

  • Un bărbat de 59 de ani dintr-un sat din judeţul Bihor a fost omorât de concubina sa de 61 de ani.
  • Aceasta i-a pus medicamente în bere, după care l-a strangulat cu un şiret.
  • Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bihor.
344 afișări
Imaginea articolului Crimă în Bihor: O femeie şi-a strangulat concubinul cu un şiret, după ce i-a pus medicamente în bere

Profimedia

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor arată că femeia este cercetată pentru violenţă în familie.

„În noaptea de 11/12 august, în timp ce se afla la locuinţa sa din Săcueni, sat Cubulcut, pe fondul unui conflict mai vechi cu concubinul său, inculpata L.I. i-a introdus acestuia o cantitate mare de medicamente în flaconul de bere din care concubinul consuma, după care, în timp ce acesta dormea pe vegetaţia din curtea casei, pentru a se asigura că a decedat, l-a strangulat de gât cu un şiret. Victima a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin strangulare”, au spus procurorii.

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bihor.

Aceasta a avut nevoie de traducător de limba maghiară la instanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici