Crimă în Bucureşti. Angajată a unei firme de transport, împuşcată în cap de soţul ei. Bărbatul a fost găsit mort

Poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, că la sediul unei firme de transport din sectorul 5, din Bucureşti, o femeie de 31 de ani a fost agresată şi împuşcată în cap de soţul ei. Bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi fugit, fiind găsit mort noaptea trecută, într-o comună din Călăraşi.

10093 afișări
Imaginea articolului Crimă în Bucureşti. Angajată a unei firme de transport, împuşcată în cap de soţul ei. Bărbatul a fost găsit mort

Crimă în Bucureşti. Angajată a unei firme de transport, împuşcată în cap de soţul ei. Bărbatul a fost găsit mort

Poliţiştii au efectuat cercetări la locul faptei, apoi trupul neînsufleţit al femeii a fost ridicat şi transportat la INML în vederea necropsiei.

Agresorul era deţinător legal de pistol cu bile. Nu au fost identificate eventuale plângeri formulate de către victima împotriva soţului, potrivit Poliţiei Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici