Crimă într-o familie din Bistriţa-Năsăud: fiul, bănuit că şi-a ucis tatăl

Un tânăr în vârstă de 20 de ani este bănuit că şi-a ucis tatăl, în vârstă de 53 de ani, în localitatea Zagra, judeţul Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii fac cercetări împreună cu procurorul criminalist.

1441 afișări
Imaginea articolului Crimă într-o familie din Bistriţa-Năsăud: fiul, bănuit că şi-a ucis tatăl

Crimă într-o familie din Bistriţa-Năsăud: fiul, bănuit că şi-a ucis tatăl

Tânărul bănuit a sunat la 112 şi a spus că tatăl său în vârstă de 53 de ani se află în stare de inconştienţă, în apropierea locuinţei lor din Zagra, spun poliţiştii din Bistriţa-Năsăud..

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul era decedat.

„Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că acesta prezintă urme de violenţă, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracţiunii de omor. Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia poliţiştilor, fiind bănuit de comiterea faptei”, potrivit Poliţiei.

O echipă complexă, formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminalişti şi un procuror fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cercetările în acest caz fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crimă,
fiu,
tată

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici