Crimă la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat mortal pe o stradă din oraş

Un bărbat de 41 de ani din Brăila a murit după ce a fost înjunghiat în torace cu un cuţit. Se pare că victima a fost atacată în plină stradă de trei bărbaţi, în urma unui scandal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5100 afișări
Imaginea articolului Crimă la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat mortal pe o stradă din oraş

Crimă la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat mortal pe o stradă din oraş

Surse din rândul anchetatorilor spun că cel puţin unul dintre agresori a fost găsit şi dus la audieri, dar poliţiştii îi caută şi pe ceilalţi suspecţi.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul care a murit a avut un conflict cu unul dintre agresori, iar poliţiştii au fost chemaţi să aplaneze conflictul. Echipajul de Poliţie i-a amendat pe scandalagii pentru tulburarea ordinii publice, iar crima s-a produs în jurul orei 21.00 după plecarea oamenilor legii.

Bărbatul de 41 de ani a fost urmărit de agresori şi lovit cu cuţitul în torace, spun aceleaşi surse. Victima a fost descoperită pe un trotuar, în faţa unei case, iar proprietarul a anunţat Poliţia. Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă a constatat decesul bărbatului la faţa locului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici