Crimă la Hunedoara: O femeie a fost împuşcată de soţul ei, care apoi s-a sinucis. Bărbatul a lăsat un bilet de adio - FOTO

O femeie în vârstă de 44 de ani, din Hunedoara, a fost împuşcată mortal de către soţul său, care apoi s-a sinucis, informează surse judiciare. Cadavrul femeii, împuşcată cel mai probabil cu o armă de vânătoare, a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-o maşină Volkwagen Passat de culoare argintie, parcată pe strada Cocsarilor, din municipiu. Bărbatul a lăsat un bilet de adio, acesta fiind găsit în maşina în care era cadavrul lui, lângă arma de vânătoare.

3531 afișări
Imaginea articolului Crimă la Hunedoara: O femeie a fost împuşcată de soţul ei, care apoi s-a sinucis. Bărbatul a lăsat un bilet de adio - FOTO

Crimă la Hunedoara: O femeie a fost împuşcată de soţul ei, care apoi s-a sinucis

Bărbatul a lăsat un bilet de adio, acesta fiind găsit în maşina în care era cadavrul lui, lângă arma de vânătoare cu care ar fi împuşcat-o pe femeie şi pe care o deţinea legal.

Procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, a declarat că au fost două apeluri la 112, duminică dimineaţă, iar prin primul s-a sesizat că într-o maşină se află o femeie împuşcată, iar prin al doilea că într-o altă maşină se află un bărbat împuşcat.

"Există o legătură între cele două persoane. Bărbatul este fostul soţ al femeii şi, cel mai probabil, a împuşcat-o cu o armă de vânătoare cu alice şi apoi s-a sinucis. În autoturismul în care era bărbatul s-a găsit un bilet, nu vă pot da amănunte. Acesta a fost ridicat pentru că este probă la dosar. Femeia a fost împuşcată o dată sau de mai multe ori, iar bărbatul s-a împuşcat în piept", a spus Velescu.

Ea a adăugat că în autoturismul în care se afla cadavrul bărbatului a fost descoperită, lângă bilet, şi arma de vânătoare, care era deţinută legal.

Potrivit unor surse judiciare, în biletul de adio bărbatul a explicat că a recurs la acest gest disperat deoarece în urma divorţului femeia urma să primească întreaga avere a familiei, constând într-o clinică privată. Din bilet reieşea că bărbatul ar fi ucis-o pe femeie pentru ca toţi copiii săi proveniţi din relaţii anterioare să moştenească averea tatălui lor, în condiţiile în care cei doi soţi nu aveau copii împreună.

Potrivit surselor citate, femeia, Ligia Mara, era un cunoscut medic urolog, iar bărbatul se numea Tibi Stan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici