Crimă oribilă: o tânără şi-a ucis bebeluşul după ce l-a lovit de mai multe ori în cap

  • O tânără de 17 ani din judeţul Galaţi a fost arestată preventiv după şi-a ucis bebeluşul.
  • Ea a lovit pruncul în cap şi l-a asfixiat.
  • Femeia este cercetată pentru infracţiunea de omor calificat.
474 afișări
Imaginea articolului Crimă oribilă: o tânără şi-a ucis bebeluşul după ce l-a lovit de mai multe ori în cap

Mediafax

Tânăra de 17 ani este din localitatea gălăţeană Tălpigi. Potrivit anchetatorilor crima a avut loc pe 3 august. Femeia a născut la domiciliu şi apoi a lovit bebeluşul în cap şi l-a asfixiat.

”Se reţine că în ziua de 03.08.2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galaţi, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare şi tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului. S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Femeia este cercetată pentru omor calificat. La solicitarea procurorilor, Tribunalul Galaţi a aprobat arestarea preventivă pentru 30 de zile a tinerei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici