Crimă urmată de sinucidere la Craiova: un bărbat de 77 de ani şi-a ucis concubina, apoi s-a aruncat de la etaj

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Craiova, s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc de locuinţe din cartierul Valea Roşie, după ce şi-a omorât concubina, în vârstă de 72, cu mai multe lovituri de ciocan.

1917 afișări
Imaginea articolului Crimă urmată de sinucidere la Craiova: un bărbat de 77 de ani şi-a ucis concubina, apoi s-a aruncat de la etaj

Crimă urmată de sinucidere la Craiova: un bărbat de 77 de ani şi-a ucis concubina, apoi s-a aruncat de la etaj

Poliţiştii au fost sesizaţi iniţial că un bărbat s-a aruncat de la etaj şi a murit, dar când au ajuns la faţa locului au descoperit dubla tragedie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că, la această oră, poliţiştii, procurorii şi Medicina Legală se află la locul crimei.

”Un bărbat şi-a ucis ucis concubina şi apoi s-a sinucis, în cartierul Valea Roşie din Craiova. Trebuie să ajungă procurorul la faţa locului pentru a coordona cercetările”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Surse apropiate anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că în locuinţa celor doi craioveni a fost găsit un ciocan, plin de sânge, aceasta se pare că este arma crimei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici