Cristian Pleşa, numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Marian Dobrică, până acum director interimar al ANP, a cerut eliberarea din funcţie la momentul retragerii sprijinului politic, astfel că noul director interimar a fost numit Cristian Pleşa.

768 afișări
Imaginea articolului Cristian Pleşa, numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Cristian Pleşa, numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

"Cu Marian Dobrică am colaborat foarte bine, a contribuit la realizarea foii de parcurs referitoare la decizia pilot pronunţată de către CEDO, a luat măsurile de îmbunătăţire a condiţiilor de detenţie, a modernizat penitenciarele. În mod constant a afirmat faptul că rămâne director interimar la ANP, atât timp cât eu voi fi ministrul Justiţiei. Domnul Dobrică a solicitat eliberarea din funcţie la momentul retragerii sprijinului politic, cerere pe care am şi aprobat-o. Nu îmi rămâne decât să îi mulţumesc pentru foarte buna colaborare", a declarat, pentru MEDIAFAX, Tudorel Toader.

Fostul ministru al Justiţiei a precizat şi că l-a numit director interimar al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) pe Cristian Pleşa, până acum director general adjunct al instituţiei.

. "La momentul aprobării demisiei domnului Dobrică, l-am numit director interimar pe domnul Cristian Pleşa", a completat, pentru MEDIAFAX, Tudorel Toader.

Marian Dobrică a fost numit la conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), prin ordin al fostului ministru al Justiţiei Tudorel Toader, începând cu data de 8 mai 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici