Cristian Ţopescu, în continuare internat pe secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. Ce spun medicii despre starea sa

Fostul comentator sportiv, Cristian Ţopescu, este încă internat pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Elias, unde va mai rămâne o perioadă, acesta fiind conştient. Ţopescu a fost adus de urgenţă, în urmă cu o săptămână, în urma unor complicaţii cauzate de diabet.

4544 afișări
Imaginea articolului Cristian Ţopescu, în continuare internat pe secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. Ce spun medicii despre starea sa

Cristian Ţopescu, în continuare internat pe secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. Ce spunt medicii despre starea sa

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, dr. Silvius Negoiţă, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că fostul comentator sportiv este încă internat pe secţia de ATI, unde va mai rămâne o perioadă.

Acesta este conştient după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, a fost internat de urgenţă din cauza unor complicaţii cauzate de diabet.

Cristian Ţopescu suferă şi de alte afecţiuni cronice şi a fost supus mai multor investigaţii medicale suplimentare.

Duminică seara, fiica sa, Cristina Ţopescu a scris, pe Facebook, un mesaj de susţinere pentru tatăl său.

"Tatal meu luptă, este un luptător. Toata viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult !", a scris Cristina Ţopescu.

Aceasta a mai spus despre tatăl său că a fost întotdeauna trup şi suflet alături de ţară, "atat de mult, încât acum poate şi asta îl costă".

"Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajuta să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, înca mai sper !", a afirmat fiica jurnalistului.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici