Cristina Tarcea, preşedinte ÎCCJ, către Klaus Iohannis: CSM a picat ambele teste: al unităţii şi al speranţei

Preşedintele instanţei supreme a declarat, vineri, la şedinţa CSM la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, că actualul Consiliu a picat testul unităţii şi al speranţei.

1643 afișări
Imaginea articolului Cristina Tarcea, preşedinte ÎCCJ, către Klaus Iohannis: CSM a picat ambele teste: al unităţii şi al speranţei

Tarcea, către Iohannis: CSM a picat ambele teste: al unităţii şi al speranţei

"E un moment al bilanţului, s-au spus numai lucruri bune, lucruri frumoase. Eu aş vrea să vorbesc despre nerealizările CSM. (...) Vă spuneam în 2017 că se aşteaptă de la noul Consiliu Superior al Magistraturii unitate de care vechiul CSM nu a fost în stare să o probeze şi se mai aşteaptă speranţă pentru rezolvarea problemelor reale ale justiţiei şi pentru rezolvarea problemelor justiţiabilor. Ei bine, este percepţia mea, poate să fie greşită, dar vă asigur că este împărtăşită şi de alţii, actualul CSM a picat ambele teste: şi testul unităţii şi testul speranţei pe care atât de multe persoane au investit-o în dumneavoastră", a declarat preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la şedinţa CSM.

Şedinţa în care Consiliul şi-a prezentat raportul de activitate a fost prezidată de şeful statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici