Cruzime de neimaginat: Copil de trei ani, omorât în bătaie de concubinul mamei sale

Un copil în vârstă de trei ani din localitatea doljeană Moţăţei a fost omorât în bătaie de concubinul mamei sale, care este audiat de poliţişti.

742 afișări
Imaginea articolului Cruzime de neimaginat: Copil de trei ani, omorât în bătaie de concubinul mamei sale

Cruzime de neimaginat: Copil de trei ani, omorât în bătaie de concubinul mamei sale (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, în noaptea de sâmbătă spre duminică bărbatul, în vârstă de 32 de ani, care era băut, a început să se certe cu concubina lui, pe care a luat-o la bătaie. Ulterior, deranjat de plânsetele copilului de trei ani al femeii, bărbatul a început să îl lovească şi pe acesta.

În urma loviturilor primite, copilul a murit.

"Am încercat să-l calmez, i-am mai dat o cană cu vin, apoi l-am culcat. Eu nu am venit azi-noapte, ci astăzi de dimineaţă, când l-am găsit pe copil mort în mijlocul patului. Când l-am văzut am anunţat imediat Poliţia", a spus tătăl agresorului, Nicolae Nicolae.

Vecinii au povestit că femeia a plecat de acasă după ce a fost bătută de concubinul său şi l-a lăsat pe copil în casă.

"A venit azi - noapte la mine. Avea capul de două ori mai mare şi mi-a spus plângând că bărbatul său a bătut-o. Ne-a spus să ne ducem acasă să vedem de copil, îi era teamă să nu i se întâmple ceva copilului, dar nouă ne-a fost frică să ne ducem pentru că îl ştiam că este băut şi face urât", a declarat una dintre vecine, Maricica Sârbu.

Potrivit apropiaţilor, cei doi erau împreună de aproximativ şase luni şi locuiau în casa bărbatului. Niciunul dintre ei nu are servici şi câştigă existenţa muncind cu ziua

Procurorii doljeni cercetează cazul, de la faţa locului fiind ridicate un lemn dintr-o masă şi o bâtă, iar agresorul va fi prezentat instanţei de judecată.

Atât femeia, cât şi concubinul său sunt audiaţi la sediul Poliţiei din Moţăţei. Corpul copilului a fost ridicat şi dus la morga Spitalului Filantropia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici