Cruzime fără limite: Şi-a ucis sora cu 20 de lovituri de cuţit

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bârca, judeţul Dolj, a fost reţinut, în noaptea de luni spre marţi, după ce şi-a ucis sora cu zeci de lovituri de cuţit.

407 afișări
Imaginea articolului Cruzime fără limite: Şi-a ucis sora cu 20 de lovituri de cuţit

Cruzime fără limite: Şi-a ucis sora cu 20 de lovituri de cuţit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, comisar Florentina Popescu, poliţiştii au fost sesizaţi, luni seară, de un localnic că un bărbat de 34 de ani şi-a omorât sora în vârstă de 43 de ani, după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

Martorii afimă că imediat ce a comis crima bărbatul a mers la barul din comună şi a mărturisit fapta.

"La faţa locului a mers o echipă condusă de procurorul criminalist care, în urma cercetărilor, a stabilit că între suspect şi sora sa existau permanent stări conflictuale, iar luni seară bărbatul i-a aplicat vitimei 20 de lovituri de cuţit care au condus la deces", a declarat, luni, comisarul Florentina Popescu.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav, urmând ca luni să fie dus la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

Medicul de familie al celor doi fraţi, dr. Camelia Alexandrescu, susţine că bărbatul avea tulburări psihice, fiind luat în evidenţa Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova, însă în ultima perioadă nu se mai prezentase la cabinetul medical.

Vecinii celor doi fraţi afirmă că suspectul a mai comis o crimă în urmă cu şapte ani, când şi-a ucis mama, iar după patru ani, timp în care a fost internat la o clinică de psihiatrie, a fost eliberat condiţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici