Cseke Attila: Cooperarea dintre MDLPA şi structurile asociative este necesară

  • Cseke Attila spune, după o întâlnire cu reprezentanţii AOR, că aşteaptă propuneri pentru ordonanţa de urgenţă care va modifica Codul Administrativ
  • El a avut, joi, o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), în cadrul căreia au fost discutate o serie de solicitări şi probleme
64 afișări
Imaginea articolului Cseke Attila: Cooperarea dintre MDLPA şi structurile asociative este necesară

Cseke Attila: Cooperarea dintre MDLPA şi structurile asociative este necesară

„Aşteptăm, din partea tuturor structurilor asociative ale administraţiei publice locale, propuneri de modificare a acestui proiect, în raport cu problemele semnalate în ultimul an şi jumătate de la aplicarea Codului Administrativ. Structurile asociative sunt deja un partener tradiţional al MDLPA şi vom continua dialogul şi consultările în domenii esenţiale pentru că, doar prin colaborare şi valorificând şi experienţa liderilor locali, putem găsi cele mai bune formule de eficientizare a activităţii pentru buna funcţionare a autorităţilor locale”, a precizat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

El a avut, joi, o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), în cadrul căreia au fost discutate o serie de solicitări şi probleme cu care se confruntă autorităţile publice locale în implementarea legislaţiei existente şi în derularea unor proiecte.

„Cu această ocazie, ministrul Cseke Attila a menţionat că, săptămâna trecută, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a demarat procesul prealabil de consultare publică având ca temă proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare”, transmite MDLPA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cseke attila,
aor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici