Csibi a refuzat ambulanţa de la SJU Miercurea Ciuc şi a plecat cu maşina sa la spitalul din Tg.Mureş

Omul de afaceri Csibi Istvan, internat la SJU Miercurea Ciuc după ce a fost bătut de nişte necunoscuţi când dormea în cortul unde făcea greva foamei, a refuzat ambulanţa pe care medicii voiau să i-o pună la dispoziţie şi a plecat pe proprie răspundere la spitalul din Târgu Mureş cu maşina personală.

81 afișări
Imaginea articolului Csibi a refuzat ambulanţa de la SJU Miercurea Ciuc şi a plecat cu maşina sa la spitalul din Tg.Mureş

Csibi a refuzat ambulanţa de la SJU Miercurea Ciuc şi a plecat cu maşina sa la spitalul din Tg. Mureş (Imagine: Radu Doruleţ/Mediafax Foto)

Csibi Istvan a declarat vineri că a cerut să fie externat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Miercurea Ciuc pentru a fi îngrijit la spitalul din Târgu Mureş. Omul de afaceri a semnat actele de părăsire a unităţii medicale pe proprie răspundere, refuzându-i pe medicii care au dorit să-i pună la dispoziţie o ambulanţă pentru a-l transporta şi a plecat spre Târgu Mureş cu maşina personală condusă de soţia lui.

La spitalul din Târgu Mureş omul de afaceri urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la braţul stâng, care i-a fost zdrobit în mai multe locuri, iar apoi va rămâne internat la secţia de Ortopedie.

Csibi Istvan a precizat că nu ştie cine sunt persoanele care l-au agresat, adăugând că nu cunoaşte motivul pentru care a fost bătut atât de rău.

"Primul val de agresiuni m-a antrenat cu picioarele, iar cel de-al doilea val cu bâtele de baseball, probabil ca să mă facă mai puternic. Nu ştiu cine au fost aceste persoane, nu au scos nicio vorbă şi în liniştea nopţii s-a auzit doar trosnetul oaselor mele rupte", a declarat Istvan.

El a spus că a mai fost în pus în libertate un an şi jumătate, după ce a fost arestat în 2004, dar atunci nu a păţit aşa ceva, probabil pentru că nu a făcut greva foamei ca acum, fapt care i-a nemulţumit pe agresori.

Csibi Istvan a reiterat motivul protestului său spunând că face greva foamei "pentru o justiţie independentă, imparţială şi impersonală", precizând că va continua forma de protest.

Omul de afaceri Csibi Istvan a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, după ce, joi noapte, a fost bătut de mai multe persoane necunoscute, care au intrat peste el în timp ce dormea în cortul în care făcea greva foamei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici