Cursă cu obstacole, cu bicicleta (tot) pe trotuar

  • Pistele Primăriei Capitalei sunt trasate cu vopsea albă pe trotuarele pietonale
  • Pe traseu întâlneşti obstacole ca la raliu: pietoni, terase, staţii de autobuz
  • Pista este mai nesigură decât cea trasată de Primăria Capitalei în 2008
265 afișări
Imaginea articolului Cursă cu obstacole, cu bicicleta (tot) pe trotuar

Mediafax FOTO

Primăria Capitalei ţi-a promis piste pentru biciclete. Proiectul părea promiţător, până când s-a confruntat cu realitatea. Pistele Gabrielei Firea sunt trasate cu vopsea albă pe trotuarele pietonale ale bulevardului Regina Elisebata.

Cu toate astea, îţi faci curaj şi te avânţi pe pistele improvizate. Pe traseu îţi ies în cale construcţii neterminate, pe care trebuie să le ocoleşti coborând de pe bicicletă.

Nu e o noutate că maşinile sunt parcate pe trotuar. Poţi să te şi accidentezi dacă nu eşti atent la trotuarele înalte.

Cursa pentru ocolirea pietonilor, teraselor, staţiilor de autobuz şi a stâlpilor va fi cea mai bună provocare a zilei.

Marian Ivan, reprezentantul OPTAR, spune că pista trasată pe bulevardul Regina Elisabeta este mai nesigură decât cea trasată înainte de 2008

„Am încercat noua iniţiativă a Primăriei Capitalei a pistei de biciclete. Iniţiativă bună, realitate crudă! Obstacole multe, trotuare,pietoni, terase, taxiuri, nimic de spus”, spune corespondentul Mediafax. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici